Amsterdammers

Er verandert het een en ander in de hoogspecialistische jeugdhulp voor Amsterdammers (per 1 januari 2021). Deze ‘hoogspecialisistische jeugdhulp’ is hulp waarvoor altijd een doorverwijzing nodig is.

Hier merk je in de praktijk niet veel van. Het is vooral een aanpassing voor jeugdhulpverleners zelf, in hoe ze hun administratie doen bijvoorbeeld.

Wat je er wel van merkt? De zoekmachine van deze website moet worden aangepast, en daarom kan het zijn dat voor (voornamelijk) Amsterdammers de zoekresultaten soms niet kloppen. Dit is tijdelijk; we zijn bezig alles bij te werken. Daarom adviseren we Amsterdammers met vragen over wie welke jeugdhulp verleent in Amsterdam, om zich te wenden tot het Ouder- en Kind team.

Hier vind je hun gegevens.

Voor inwoners van Weesp verwijzen we naar het Sociaal Loket Weesp.

Het Sociaal Loket is het eerste aanspreekpunt voor vragen over jeugdhulp. Tot 1 januari 2022 is het Sociaal Loket Weesp bereikbaar op het huidige telefoonnummer: (0294) 491 391. Na 1 januari 2022 is het Sociaal Loket Weesp voor vragen over jeugdhulp bereikbaar via de Wmo Helpdesk, telefoonnummer 0800 0643 (maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur).